Vragen of beginnen met lessen? 050 311 7919

Iedereen leert op zijn eigen tempo autorijden. Daarom biedt Rijschool Noord verschillende pakketten aan. Na de proefles bepalen we samen welk pakket het beste bij je past, zodat je zo snel mogelijk je autorijbewijs haalt.

Startpakket

75% van de mensen die autorijles volgen bij Rijschool Noord, kiest voor het startpakket. Met dit pakket ben je klaar om te gaan! In 20 lessen van 60 minuten leer je veilig autorijden. Het eerste praktijkexamen is inbegrepen bij de prijs.

Een groot voordeel van dit pakket, is de tussentijdse toets. Hierin simuleren we het praktijkexamen, waardoor je je een stuk zekerder voelt bij het echte examen.

Soms is het nodig dat je na de 20 lessen in dit pakket nog een paar extra lessen nodig hebt. Dit gaat uiteraard in goed overleg met jou!

Het startpakket kost € 999,-.

Actiepakket

Als je al wat meer ervaring hebt, is het actiepakket jou op het lijf geschreven. Je krijgt 10 lessen van 60 minuten en een praktijkexamen voor slechts € 599,-!

Spoedopleiding

Binnen een maand je rijbewijs halen? Dat kan met de spoedopleiding! Tijdens de gratis proefles bepalen we hoeveel lessen je precies nodig hebt, meestal zijn dat er minimaal 20. De kosten van een speodopleiding beginnen bij € 1169,-. Vraag een spoedopleiding op tijd aan, zodat we er in onze planning rekening mee kunnen houden!

Losse lessen

Proefles

30,-

Losse les (60 minuten)

45,-

Praktijkexamen

235,-

Faalangstexamen

265,-

Tussentijdse toets

150,-

Je kunt trouwens bij me pinnen!

Theorie

Alles wat je nodig hebt om je theorie-examen snel te halen, vind je in de webshop.

Klaar om je proefles in te plannen?